Van Lier Warmtetechniek


 

Achter elke Nefit-dealer staat de Nefit-organisatie

Nefit werkt intensief samen met de beste verwarmingsspecialisten van het land. Nefit-dealers zijn regelmatig te vinden in het Nefit Kenniscentrum voor trainingen en kennisuitwisseling. Ook bij hun dagelijks werk kunnen ze vertrouwen op uitgebreide ondersteuning vanuit de Nefit-organisatie. Een Nefit-dealer staat er nooit alleen voor en dat biedt extra zekerheid. Wie kiest voor Nefit, kan altijd rekenen op goed persoonlijk advies en efficiënte, vakkundige dienstverlening.

 

Nefit houdt Nederland warm

Nefit bracht als eerste ter wereld de succesvolle Hoog Rendement-ketel op de markt. Daarmee begon de opmars van milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen. Inmiddels is Nefit al meer dan 25 jaar het meest verkochte merk HR-ketels van Nederland. Van geen enkel ander merk worden zoveel HR-ketels verkocht. Met meer dan 1,5 miljoen geplaatste toestellen is Nefit de onbetwiste marktleider.

 

Duurzame oplossingen voor heel Europa

Nefit is onderdeel van het internationale Robert Bosch-concern. In het Nefit Kenniscentrum in Deventer wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Meer dan zeventig Nefit-specialisten ontwikkelen hier de warmtetechnologie van de toekomst: HR-technologie gecombineerd met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.

 

Absolute zekerheid als kernbelofte

Wie kiest voor Nefit, mag rekenen op kwaliteit. Nefit maakt per definitie producten zonder compromissen: milieuvriendelijkheid, comfort, gebruiksgemak... Alles moet beantwoorden aan de hoogste eisen.
Nefit-producten staan met name bekend om hun betrouwbaarheid. Nefit heeft in de loop der jaren een nagenoeg waterdicht kwaliteitssysteem ontwikkeld. Ook de uitgebreide dienstverlening aan installateurs, consumenten, bedrijven en instellingen draagt bij aan Nefits reputatie van een merk dat zekerheid biedt.

 

Nefit - Duurzaam
 

Alle energie in duurzame warmte
Duurzame oplossingen staan volop in de belangstelling. Berichten over klimaatverandering, stijgende energieprijzen en nieuwe overheidssubsidies maken het voor consumenten en bedrijven interessant om in duurzame oplossingen te investeren.

Als het gaat om duurzaam verwarmen heeft Nefit baanbrekend werk verricht. In 1981 kwam Nefit als eerste ter wereld met de Hoog Rendement-ketel. Deze vinding zorgde voor een omwenteling in de verwarmingsbranche. Nu, bijna dertig jaar later, zorgen miljoenen HR-ketels dagelijks voor een maximale warmteopbrengst uit elke kubieke meter gas.

Voor verwarming en warm water zal de HR-ketel nog jaren beeldbepalend zijn. In combinatie met het terugwinnen van restwarmte, kan nog meer energie bespaard worden. Nefit heeft verschillende

EPC-oplossingen om het energielabel van een woning te verbeteren.

HR-technologie is bovendien uitstekend te combineren met duurzame bronnen, zoals zon en aarde. Nefit heeft duurzame oplossingen voor zowel particulieren, als grootschalige toepassingen. Hoogwaardige en efficiënte oplossingen voor wie minder afhankelijk wil zijn van fossiele brandstoffen. Bovendien kan zo een fors lagere CO2 -uitstoot worden bereikt.

Met name de zon levert veel meer direct bruikbare energie, dan de meeste mensen denken. In het Nefit Kenniscentrum in Deventer wordt continu gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Meer dan zeventig Nefit-specialisten ontwikkelen hier warmtetechnologieën voor nu en voor de toekomst.

De Nefit SolarLine zorgt voor een extra besparing op de energiekosten voor warm water van tot 60%. De Nefit Auris E gebruikt aardwarmte voor verwarming en warm water en kan de woning in de zomer koelen.

Energiezuinige HR-ketel
Een Hoog Rendement-ketel of HR-ketel is een verwarmingsketel die een hoger rendement heeft dan conventionele cv-ketel, waardoor het aardgasverbruik lager is.

 

Het hoge rendement wordt bereikt door het koude retourwater in een warmtewisselaar voor te verwarmen met de rookgassen. Deze gassen bevatten veel waterdamp, die bij dit proces condenseert. De teruggewonnen warmte geeft het HR-toestel af aan het cv-water. HR-toestellen kunnen hierdoor meer dan honderd procent rendement halen.

HR-ketels zijn in 1981 door Nefit voor het eerst geïntroduceerd. Een HR-ketel is, na dubbele beglazing en gevelisolatie, de meest toegepast als energiebesparende maatregel door particulieren.

De TopLine Compact is op dit moment de meest populaire HR-ketel van Nefit. De ProLine is de kleinste HR-ketel met het hoogste rendement.

 

 


 

 

 

Service Onderhoud Reparatie C.V. Installaties Ketelvervanging